Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2021, 02:25

Mršić odabrao 12 najboljih, Bogdanović predvodi Hrvate za napad na Olimpijske igre

As Jute Džez prva zvezda Kockastih u Splitu. Toni Katić i Toni Perković poslednja dvojica koja su precrtana

Selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Veljko Mršić odredio je 12 igrača na koje računa za predstojeći kvalifikacioni turnir u Splitu za plasman na Olimpijske igre u Tokiju. Dvojica poslednjih prekobrojnih su Toni Katić i Toni Perković.

Prva zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kockastih je as Jute Džez Bojan Bogdanović. U selekciji je i Mario Hezonja, ali i vremešni Roko Leni Ukić.

Sastav Hrvatske: Roko Leni Ukić, Roko Rogić, Mateo Drežnjak, Antonio Đordano, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Pavle Marčinković, Željko Šakić, Miro Bilan, Ante Žižić, Darko Planinić, Luka Babić.

Hrvati turnir započinju u sredu protiv Brazila u Grupi B. Dan kasnije igraju sa Tunisom. Prve dve ekipe prolaze u polufinale i ukrštaju se sa rivalima iz grupe A u kojoj se nalaze Nemačka, Rusija i Meksiko.

Na Olimpijske igre u Tokio ide samo najbolja selekcija na kvalifikacionom turniru u Splitu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bogdanović i Hezonja predvode Hrvate

Izvor: B92, 28.Jun.2021

Selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Veljko Mršić objavio je spisak od 12 igrača na koje računa za kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre...Hrvati turnir igraju u Splitu od utorka do nedelje...Hrvatsku će u Splitu predstavljati: Roko Leni Ukić, Roko Rogić, Mateo Drežnjak,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.