Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021, 16:27

Možda i nije kraj? Milica će da uživa, a onda da razmišlja

Olimpijska šampionka je pre odlaska u Tokio najavila kraj karijere, ali možda je zlato natera da se predomisli

Milica Mandić je prva srpska sportistkinja u istoriji sa dva olimpijska zlata i tek četvrta dama srpskog sporta koja ima bar dve medalje na Olimpijskim igrama.

Posle Londona i u Tokiju je obradovala naciju najsjajnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odličjem, međutim, 29-godišnja tekvondoistkinja uoči turnira najavila je kraj karijere.

Bilo bi lepo da se predomisli...

"Neću mnogo da pričam unapred, volela bih da sada maksimalno uživam i odmorim se, a onda ćemo razmisliti za dalje", izjavila je šampionka posle ceremonije dodele medalja.

Milici je ovo druga olimpijska medalja, a njen trener Dragan Jović ima ih četiri, pošto se i Tijana Bogdanović dvaput pela na pobedničko postolje. U Riju zbog srebra, u Tokiju zbog bronze.

"Ovo je tim koji pravi čuda, Na ulazu u naš klub Galeb piše: 'Kuća tekvondoa - dom šampiona'. Mi uvek biramo pravi put i prave motive, trudimo se da svakim danom budemo sve bolji, od malena smo naučeni da dajemo maksimum", istakla je Mandić.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.