MINISTAR UDOVIČIĆ ČESTITAO MIKECU SREBRNU OLIMPIJSKU MEDALJU: Čestitam MAJSTORE! Idemo dalje, Srbija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 10:31

MINISTAR UDOVIČIĆ ČESTITAO MIKECU SREBRNU OLIMPIJSKU MEDALJU: Čestitam MAJSTORE! Idemo dalje, Srbija!

Prva medalja za Srbiju Tokiju.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je našem strelcu Damiru Mikecu osvajanje srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, u disciplini vazdušni pištolj.

 - Olimpijski vicešampion je naš Damir Mikec! Prva medalja za Srbiju u Tokiju! Čestitam, majstore! Čestitke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tvom stručnom štabu i Streljačkom savezu Srbije, idemo dalje! Srbija - stoji u čestitki ministra Udovičića.

Mikecu je ovo najveći uspeh u karijeri, jer na Igrama u Pekingu osvojio sedmo mesto.

Nije dobro krenula sezona za Zvezdu - remi s Vojvodinom i poraz od Kairata uneli su nemir na Marakanu, pa bi večeras (21.00) Mladost iz Lučana morala da padne. Kvota na keca je 1,10, a na ponedu domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mladost Lučani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.