MATIĆ PONOVO U REPREZENTACIJI SRBIJE: Fudbaler na novom zadatku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 15:05

MATIĆ PONOVO U REPREZENTACIJI SRBIJE: Fudbaler na novom zadatku!

Izazov u karijeri.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Igor Matić imenovan je za novog koordinatora instruktorske službe Fudbalskog saveza Srbije.

Matić, koji je daleke 2004. godine nastupao za nacionalni tim Srbije na Olimpijskim igrama u Atini, izrazio je zadovoljstvo što će na novoj funkciji imati priliku da sarađuje sa direktorom mlađih selekcija Nikolom Lazetićem:

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novog kiksa Milana u sredu Interu je otvoren autoput ka tituli, prvoj od 2010. godine. Da bi do toga došlo Nerazuri moraju da nastave s pobedama, a večeras (20.45) gostuju Parmi i kvota na dvojku je 1,33, a na kombinazziju 2&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Parma - Inter.

- Želja mi je da reorganizujem instruktorsku službu i da uspostavim principe koji će biti kompatibilni sa zahtevima i idejama Fudbalskog saveza Srbije. To podrazumeva selektivni proces u svim uzrasnim kategorijama, dopunske selekcije, konstantno praćenje instruktora po regionima, edukaciju i razmenu iskustva sa trenerima mlađih kategorija. Prioritet svih nas koji radimo sa mladim igračima mora da bude stvaranje modela A reprezentativca - izjavio je Matić.

Nekadašnjem reprezentativcu i dugogodišnjem članu tima Superligaša Čukaričkog ovaj posao nimalo nije stran.

- Radio sam četiri godine na funkciji direktora omladinske škole Čukaričkog, dugo sam u fudbalu i pokušaću to svoje dragoceno iskustvo da prenesem na instruktore širom Srbije. Detaljno sam upoznat sa kvalitetom i potencijalom 95 odsto dece koja brane boje mlađih reprezentativnih selekcija i mogu da budem od velike pomoći direktoru Lazetiću i svim selektorima koji rade u Fudbalskom savezu Srbije - rekao je Matić posle potpisivanja ugovora i stupanja na dužnost.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igor Matić novi koordinator instruktorske službe FSS

Izvor: B92, 04.Mar.2021

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Igor Matić imenovan je za novog koordinatora instruktorske službe Fudbalskog saveza Srbije.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.