Izvor: RTS, 04.Avg.2021, 15:56

Kristina Timanovska sletela u Beč

Beloruska atletičarka Kristina Timanovska sletela je u Beč, nakon što je napustila Olimpijske igre u Tokiju, pod diplomatskom zaštitom Poljske.
Dvadesetčetvorogodišnja atletičarka Kristina Timanovska, koja je odbila zahtev tima da se vrati kući ranije, sletela je sa austrijskim avionom.

Očekuje se da kasnije odleti za Varšavu, prenosi Rojters
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Timanovskoj i njenom suprugu Poljska je obezbedila humanitarnu vizu
Suprug atletičarke dobio je humanitarnu vizu, rekao je portparol poljske vlade, nakon što je atletičarka napustila Japan.
Timanovska je trebalo da se takmiči u disciplini 200 metara za žene na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali je rekla da su predstavnici beloruske reprezentacije pokušali da je prisilno vrate u rodnu zemlju, nakon što je kritikovala nacionalne sportske vlasti što su je registrovale za štafetu četiri puta 400 metara bez njenog pristanka.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beloruskinja atletičarka Timanovska stigla u Beč

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2021

Beloruska atletičarka Kristina Timanovska stigla je u ranim popodnevnim časovima u Beč avionom "Ostrijan erlajnsa", koji je doleteo iz Tokija, a očekuje se da ode u Varšavu, javio je austrijski TV kanal OE24...Beloruski olimpijski komitet objavio je da su njeni treneri odlučili da je sa Olimpijade...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.