Još jedan uspeh srpskog rvanja: I Mate Nemeš izborio olimpijsku vizu

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan uspeh srpskog rvanja: I Mate Nemeš izborio olimpijsku vizu

Kvota kladionice MaxBet na pobedu Torina protv Lećea je 1.50.
Na Svetskom prvenstvu u Kazahstanu Nemeš je u kategoriji do 67 kilograma došao do olimpijske vize kroz repasaž. Danas u 14 sati po našem vremenu boriće se za bronzano odličje.
Otprilike sat vremena kasnijee na strunjaču izlazi i Kadžaja. I njemu, kao i Nemešu, predstoji borba za bronzano odličje. Nema sumnje, srpsko rvanje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nastavlja s odlinim rezultatima.
Prema informacijama sa SP, Viktor Nemeš je zaslužio da bude među putnicima na Olimpijske igre, ali je u tome sprečen. Zaustavile su ga sudije u borbi s domaćimm takmičarem…


The post Još jedan uspeh srpskog rvanja: I Mate Nemeš izborio olimpijsku vizu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.