Ispraćeni mladi olimpijci na Olimpijske igre mladih u Buenos Ajresu

Izvor: Danas, 29.Sep.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispraćeni mladi olimpijci na Olimpijske igre mladih u Buenos Ajresu

Na „Olimpijskom koktelu“ priređenom u beogradskom Hotelu Hilton, predstavljeni su i svečano ispraćeni na put mladi olimpijci Srbije koji će predstvaljati našu zemlju na III Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu od 6. do 18. oktobra. Članak Ispraćeni mladi olimpijci na Olimpijske igre mladih u Buenos Ajresu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ispraćeni mladi olimpijci na 3. OI mladih u Buenos Ajresu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2018, 10:05

Na "Olimpijskom koktelu" u beogradskom Hotelu "Hilton" su predstavljeni i svečano ispraćeni na put mladi olimpijci Srbije koji će predstavljati zemlju na 3. Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu od 6. do 18. oktobra...Olimpijski komitet Srbije (OKS) prethodno je doneo odluku da zastavu Srbije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.