ZOI: Ignjatović zauzela 30. mesto u spustu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2022, 08:15

ZOI: Ignjatović zauzela 30. mesto u spustu

Srpska skijašica Nevena Ignjatović završila je trku u spustu na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu na pretposlednjem 30. mestu.

Ignjatović je spust završila u vremenu 1:40.73, što je skoro 10 sekundi zaostatka u odnosu na pobednicu Korin Zuter iz Švajcarske (1:31.87), kojoj je pripalo zlato.

Srebro je uzela Sofija Gođo sa vremenom 1:32.03, dok se bronzanim odličjem okitila još jedna Italijanka Nađa Delađo (1:32.44), dok je Amerikanka Mikaela Šifrin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << imala je tek 18. rezultat.

Nevenu Ignjatović za dva dana očekuje nastup u alpskoj kombinaciji.

Ignjatović: Moram da održim glavu gore

Uspela sam da odskijam ovako težak i izazovan teren na nivou koji je daleko od onoga što ja mogu, za šta sam sposobna i što sam do sada pokazivala, rekla je srpska skijašica Nevena Ignjatović posle spusta na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Ignjatović završila je trku u spustu na ZOI u Pekingu na pretposlednjem 30. mestu, u vremenu 1:40.73.

"Moram da održim glavu gore. Ja sam rekla da je sve ovo upoznavanje staze i da je moj cilj da se spremim za alpsku kombinaciju. Činjenica je da sam danas bila veoma spora. Naravno da sam želela bolje, ali danas sam imala dve ogromne greške uz malo veći otpor vetra u prsa. Sutra ću odmoriti i spremiti se za četvrtak i alpsku kombinaciju", rekla je Ignjatović za OKS.

Ona će sledeći nastup imati za dva dana kada će voziti alpsku kombinaciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.