Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2021, 10:58

Humanitarni tiket u podne: Maja Aleksić tipuje za lečenje dečaka Sergeja Milićevića

Zlatna odbojkašica, čekajući olimpijsko polufinale sa Amerikankama, surfuje po MOZZART listi, sve u susret kvoti 11,62

Svetske i evropske šampionke su se kao cunami sručile na Italijanke koje su ostale potpuno bespomoćne pred Terzićevom ekspedicijom koju čini i naša današnja saradnica na sastavljanju “Humaniratnog tiketa u podne” Glavom i bradom, s nama, a iz dalekog Tokija tipuje Maja Aleksić, odbojkašica ekstra klase kojoj fale još samo dve >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pobedničke recke do olimpijskog zlata.

MOZZART je voljan da s njom, usred velikog pohoda tipuje na plemenitost, koju Maja Aleksić posvećuje lečenju dečaka Sergeja Milićevića (2011), koji boluje od tumora na mozgu. Odbojkašica malom Beograđaninu želi da pomogne kvotom 11,62, a MOZZART joj na sve, a za potencijalni uspeh na talon stavlja 10.000 dinara uplate.

Pa krenimo, prvo od utakmice ELFSBORG – VELEŽ MOSTAR. Šveđani su bolji, pa Velež iz Mostara može da se brani, ali teško i odbranom od ambicije domaćina da pobedi, mada je u četvrtfinalu eliminisao jedan AEK. Videćemo da li je taj podvig njihova poslednja velika stvar ostvarena na penale…

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Lagana jedinica”, kaže nekadašnja odbojkašica užičkog “Jedinstva, koja je učestvovala na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Japanu, i osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu, prvu u istoriji srpske odbojke.

Bacamo se na meč TRABZON – MOLDE. Gostujući Molde je eliminisao Servet, iskoristivši kapitalnu pobedu od 2:0 na prvoj utakmici. Trabzon je neporažen na pripremama, šampionat još nije započeo, pa će prva sila Norveške imati adut iskustva sa takmičarskih mečeva na svojoj strani. Ipak, od utakmice se ne očekuje da bilo ko bude u prednosti. Pre će biti da će ona biti potpuno izjednačena.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Igram 3+”, kaže odbojkašica koja je ponosna zato što je njen tim u četvrtfinalu svu snagu iskalio na selekciji Italije, koja je ostala potpuno bespomoćna – 3:0 (25:21, 25:14, 25:21).

Prelazimo na par LUCERN – FAJENORD. Samo bod uzeo je Lucern iz prva dva kola šampionata. Prvo ih je Jang Bojs tukao sa 3:4, a zatim je nastupio remi sa Sent Galenom. U oba slučaja dolazilo je do overe GG4+ ishoda, dok se Fajenord za ovaj susret pripremao igrajući za konačnih 1:1 sa Den Hagom. Holanđani još nisu započeli prvenstvo, a mučenje protiv Drite u prethodnom krugu takmičenja ukazuje da će i sada biti jako teško.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Sada je na snazi GG3+ igra“...

Već je na redu meč RAPID – ANORTOZIS. U Beču se pita Rapid. Teško, ili ništa ne mogu da urade Kiprani, uprkos tome što je Rapid eliminisala Sparta iz Praga iz trke za Ligu šampiona, a zatim LASK naterao na remi u Bundeligi Austrije. Razlika u kvalitetu je takva, da Rapid može da računa na poziciju favorita.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Razume se, jedinica na pobedu domaćina“, rekla je odbojkašica.

Za kraj, a u cilju podizanja ukupne donirane sume koja sada iznosi 20.816.557 dinara, naša gošća latila se meča UJPEŠT – BAZEL. Nema potrebe za širokom elaboracijom, jer od Bazela očekujemo puno, a od Ujpešta ne previše. Mađari su izgubili prvo kolo nacionalnog šampionata, a opklade radi, bitno je reći da su u poslednje vreme redovno isplativi uz GG3+ tipovanja.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Odabraću 3+ igru”, zaključila je odbojkašica koju već sutra u ranim jutarnjim časovima po našem vremenu očekuje olimpijsko polufinale, odnosno utakmica sa Amerikankama.

Maji Aleksić i ostatku Terzićeve čete u Tokiju želimo puno uspeha, a mi se na kraju igre selimo preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Maja Aleksić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja i prijatelja dece obolele od celijaklije istočne i stare Hercegovine “Gluten” iz Bileće. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,62, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.