Hrvatska obezbedila kvalifikacije za Olimpijske igre

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska obezbedila kvalifikacije za Olimpijske igre

Muška rukometna reprezentacija Hrvatske savladala je Francusku i obezbedila plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju.

Rukometna reprezentacija Hrvatske osigurala je nastup u kvalifikacijama za Olimpijske igre 2020, pošto je danas u Kelnu pobedila Francusku sa 23:20, u utakmici poslednjeg kola Grupe 1 drugog kruga Svetskog prvenstva.

Hrvatska je sa šest bodova osigurala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << treće mesto u grupi, pa će se u subotu boriti za peto mesto protiv trećeplasirane reprezentacije iz Grupe II.

Francuska je, uz Nemačku, još ranije obezbedila plasman u polufinale Svetskog prvenstva, dok će Španija igrati za sedmo mesto.

Nastup u kvalifikacijama za Igre u Tokiju osiguraće selekcije koje završe među najboljih sedam na šampionatu sveta u Nemačkoj i Danskoj.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poznati polufinalisti SP, Hrvatska se bori za OI

Izvor: RTS, 24.Jan.2019

Rukometna selekcija Hrvatske savladala je svetskog prvaka Francusku i time je obezbedila kvalifikacije za Olimpijske igre. Još ranije Francuska je, uz Nemačku, obezbedila polufinale planetarnog šampionata. Španija igra za sedmo mesto. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.