Hoćemo na Olimpijske igre iz Beograda

Izvor: B92, 17.Sep.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hoćemo na Olimpijske igre iz Beograda"

Prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović potvrdio je da ima podršku predsednika Srbije za organizaciju kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre.

Danilović je na konferenciji za novinare u Kući košarke otkrio da je već razgovarao sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem kako bi Srbija, isto kao i pred Olimpijske igre u Riju, bila organizator turnira.

"Pričao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam sa predsednikom države da se kandidujemo za domaćinstvo. Imamo apsolutnu podršku države, kako finansijku, tako i organizacionu. O šansama nećemo sada da pričamo, na to smo se već opekli", rekao je Predrag Danilović.

Srbija ima rok do novembra da pošalje ponudu Svetskoj košarkaškoj federaciji (FIBA) za domaćinstvo i to u iznosu oko tri miliona evra. Iste namere najavili su Grčka i Litvanija.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAZGOVARAO SAM SA VUČIĆEM, IMAMO PODRŠKU: Danilović najavio borbu za olimpijski turnir u Beogradu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 17.Sep.2019

Košarkaški savez Srbije uložiće velike napore da naša zemlja bude domaćin kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, potvrdio je predsednik Predrag Danilović.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.