Globalni parlamentarci pozdravljaju Zimske olimpijske igre VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 12:50

"Globalni parlamentarci pozdravljaju Zimske olimpijske igre" VIDEO

Tema Kineske međunarodne televizije (CGTN), 29. januara, bila je "Lepota Zimskih olimpijskih igara, ljudski duh".

Sastanak onlajn video razmene "Globalni parlamentarci pozdravljaju Zimske olimpijske igre", događaj je pozvao više od 30 parlamentaraca iz više od 20 zemalja sa pet kontinenata sa specijalnim programom CGTN, fokusirajući se na olimpijski duh, lepotu Olimpijade i razvoj svetski sport, itd. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Štafetni govori kroz oblak i van mreže za dobrodošlicu Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Parlamentarci iz raznih zemalja su u potpunosti potvrdili koheziju i pozitivnu energiju koju su ove Zimske olimpijske igre i Zimske paraolimpijske igre donele u svet pod epidemijom i poželeli potpuni uspeh Zimskih olimpijskih igara u Pekingu!

Članovi iz Japana, Južne Koreje, Filipina, Kirgizije, Nemačke, Španije, Grčke, Srbije, Južne Afrike, Bocvane, Kanade, Novog Zelanda i drugih zemalja i zvaničnici Organizacionog komiteta Zimskih olimpijskih igara u Pekingu komunicirali su onlajn.

Između ostalih, bivša predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izrazila je najlepše želje Zimskim igrama u Pekingu, kao simbolu mira, jedinstva, tolerancije i progresa.

Poslanica ruske Dume Irina Filatova Anatoljevna izrazila je uvažavanje Kine kao domaćina ZOI uprkos izazovima i teškoćama.

"Zajedničko poverenje između Rusije i Kine je od ogromnog značaja kroz saradnju u sportu", rekla je Anatoljevna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.