GRBIĆ JASAN Krivo mi je što nismo odigrali kako umemo…

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRBIĆ JASAN Krivo mi je što nismo odigrali kako umemo…

Odbojkaši Srbije navili su nas na uspehe. Nisu to oni “zlatni dani” kada su Kovač i društvo harali svetom, Evropom, peli se na pobedničko postolje na Olimpijskim igrama, ali i “neki novi klinci” nisu preskakali Igre. Izabranici Nikole Grbića nisu uspeli da se izbore za Tokijo na kvalifikacionom turniru u Bariju. Anemična Srbija poražena je od domaćina sa ubedljivih 3:0 (25:16, 25:19, 25:19).
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,30 na pobedu odbojkašica Španije protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Francuske, u prijateljskom meču.
– Nije me iznenadila igra Italijana, očekivao sam ih takve. Znali su da im je ovaj turnir najveća šansa da se plasiraju na OI. Krivo mi je što mi nismo odigrali onako kako znamo i umemo, da bar izgubimo u egal igri, ali i pokažemo za šta smo sposobni – poručio je Nikola Grbić posle utakmice.
Nije Srbija bez šansi da se plasira na Olimpijske igre. Još jedna karta za Tokijo deli se u januaru naredne godine.
– Veoma mali broj igrača odigrao je na nivou i uz njihovu igru doveli smo do toga da, pratkično, nije bilo ni utakmice. Zato mi je krivo. Idemo dalje, probaćemo u jaunaru da se kvalifikujemo za Tokio, a čeka nas i Evropsko prvenstvo da ispravimo stvari i uđemo u pravu formu – jasan je Grbić.

The post GRBIĆ JASAN Krivo mi je što nismo odigrali kako umemo… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.