FIBA objavila raspored, moguć meč na startu sa Hrvatskom!

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 20:37

FIBA objavila raspored, moguć meč na startu sa Hrvatskom!

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) objavila je raspored odigravanja utakmica na Olimpijskim igrama u Tokiju u obe konkurencije.

Poznato je da će košarkaši igrati od 25. jula do 7. avgusta, a košarkašice kreću 26. jula. Finale je na programu 8. avgusta.

Ono što je zanimljivo fa bi našoj reprezentaciju rival u prvom kolu mogla da bude Hrvatska,a li potrebno je da se obe selekcije prvo kvalifikuju na završni turnir.

Raspored kaže da će "orlovi" ako se preko kvalifikacija u Beogradu probiju do Tokija, u prvoj rundi u Tokiju igrati sa kvalifikantom iz splitske grupe, 25. jula u 6.40 po centralnoevropskom vremenu.

Australija će im biti protovnik tri dana kasnije od 10.20, dok takmičenje u grupi mogu da završe mečom sa Nigerijom 31. jula od 6.40.

Ženska košarkaška selekcija Srbije će premijeru u Tokiju imati sa Kanadom 26. jula u 10.20 sati.

Potom ih 29. jula od 10.20 sati očekuje deul sa Španijom, a poslednji meč u grupnoj fazi je 1. avgusta od 14 časova sa Korejom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.