Državno prvenstvo Srbije u triatlonu na Vlasini

Izvor: JUGpress.com, 06.Avg.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državno prvenstvo Srbije u triatlonu na Vlasini

VLASINSKO JEZERO

Na Vlasinskom jezeru u nedelju 7. avgusta biće održana tradicionalan sportska manifestacija “Vlasinski triatlon samoprevazilaženja” koji se sastoji se od dve trke.

Prva trka je Olimpijski triatlon i sastoji se od plivanja na 1.500 metara, biciklističke trke 40 kilometara i kros takmičenja 10 kilometara.

U okviru “Sprint triatlona” je plivanje 750 metara, biciklistička >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << trka 20 kilometara i trčanje 5 kilometara.

Olimpijski triatlon je ujedno i zvanično državno prvenstvo Srbije u triatlonu, dok se trka Sprint triatlon boduje u Kupu Srbije.

Start obe trke je u isto vreme na plaži ispred Hotela “Vlasina”. Prijavljeno  je preko 70 učesnika iz Srbije, Bugarske, Makedonije, Nemačke, Poljske, Austrije i Crne Gore.

Organizator “Vlasinskog triatlona smoprevazilaženja” je Šri Činmoj Maraton Tim iz Niša u saradnji sa Srpskom Triatlonskom Unijom i opštinom Surdulica.

Zbog održavanja biciklističkog dela trke, nešto pre 10 sati biće obustavljen saobraćaj na relaciji Hotel “Vlasina”- Surdulica I Hotel ”Vlasina” – Crna Trava i na lokalnim putnim pravcima koji izlaze na ovaj put, kažu organizatori.

Posetiocima se savetuje da na Vlasinu dođu pre 10 ili posle 13 sati.

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.