Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2018, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doživotna kazna navijačima Vest Hema

Engleski premijerligaš Vest Hem odlučio je da doživotno zabrani ulazak na stadion najmanje petorici navijača zbog silaska na teren tokom utakmice protiv Barnlija pretprošlog vikenda, prenosi BBC.

Ujedno, još nekolicini navijača biće onemogućen boravak na Olimpijskom stadionu zbog bacanja novčića u pravcu klupskih čelnika i "namjere da izazovu povredu". Vest Hem je ubjedljivo poražen od Barnlija s >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << 0:3, a potpredsjednik kluba Karen Brejdi izjavio je da ubuduće neće biti tolerancije za slične događaje.

"Imamo nultu toleranciju prema svakom obliku nasilja i pokušaju da se ugrozi ljudski život. Bićemo posvećeni obezbjeđenju sigurnosti i udobnosti svakog navijača koji dođe na naš stadion", piše u saopštenju.

Vest Hem se trenutno nalazi samo dva boda iznad zone ispadanja, a naredni meč odigraće protiv direktonog konkurenta za opstanak Sautemptona 31. marta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.