Da li ćemo uskoro iz Srbije direktno leteti za olimpijski Soči?

Izvor: B92, 21.Maj.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ćemo uskoro iz Srbije direktno leteti za olimpijski Soči?

Čačak -- "Saradnja između Srbije i Rusije na zavidnom je nivou, politički i društveni odnosi nikad nisu bili bolji”, izjavio je u Čačku Dragomir Karić.

Sa njim je u grad na Moravi stigla i delegacija ruskog olimpijskog grada Sočija, na čelu sa gradonačelnikom Anatolijem Nikolajevičem Pahomovim.

“Naš cilj je predstavljanje naših turistikih potencijala, sanatorijuma, agencija. Grad Soči je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << olimpijski grad i želimo da ga predstavimo ovde da se uspostavi saradnja sa Srbijom“, rekao je Pahomov.

Prema njegovim rečima, u Sočiju postoje svi tipovi turizma, jer dok se u maju kupate u Crnom moru, u isto vreme možete da posmatrate skijaše kako skijaju na obližnjim planinama.

Ono što je još karakteristično za Soči je da je on lečilište i tu smo da predstavimo potencijale banjskog turizma i prirodno lečenje, dodao je.

„Današnji susret je omogućio zbližavanje srpskih i ruskih kompanija, a njihov dalji rad treba da obezbedi međusobnu razmenu turista i ako ta saradnja bude uspešna postoji mogućnost da se otvore direktne avionske linije u oba pravca”, rekao je gradonačelnik Sočija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.