Izvor: RTS, 21.Mar.2021, 00:51

Cvijić: Veliko nezadovoljstvo je bilo u reprezentaciji, nešto mora hitno da se menja

Rukometašica Srbije Dragana Cvijić rekla je posle neuspeha u olimpijskim kvalifikacijama da nešto mora da se menja i da je veliko nezadovoljstvo vladalo u ekipi.
Rukometašice Srbije nisu uspele da obezbede olimpijsku vizu, pošto su izgubile od Mađarske 31:23 u drugom kolu olimpijskih kvalifikacija u Đeru.

"Evropsko prvenstvo u Danskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je bilo prvo upozorenje da mora nešto da se menja. Nadam se da će to pomoći u budućnosti nekim novim generacijama. Nadam se da smo mi žrtva toga i da će zbog mene sutra neko otići na Olimpijske igre", rekla je Cvijić za RTS.
"Na devojke sam preponosna, nemam nijednu lošu reč da kažem. Situacija je bila takva da je moralo nešto hitno da se menja. Veliko nezadovoljstvo je bilo u reprezentaciji. Pokušali smo da se izvučemo iz toga, ali kada nemate podršku onda je teško", rekla je Cvijićeva i dodala:
"Znaju oni dobro šta treba da se menja, bili su sedam dana s nama. Ne želim da pričam, ali verovatno je mnogima od nas ovo bila poslednja utakmica u reprezentativnoj karijeri", zaključila je Cvijić.
Selektor Obradović posle meča izjavio je da ekipa nije bila na potrebnom nivou.
Pogledaj vesti o: Vize,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Srbije za kraj kvalifikacija - savladan Kazahstan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2021

Rukometašice Srbije savladale su Kazahstan sa 42:30 u meču trećeg kola Kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju. Naše nisu ostvarile plasman, na završni turnir idu Rusija i Mađarska...Rukometašice Srbije ubedljivo su savladale Kazahstan i tako se oprostile od učešća na olimpijadi. Nakon poraza...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.