Četiri promene u Nemačkoj, Šveđani desetkovani (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri promene u Nemačkoj, Šveđani desetkovani (SASTAVI) (foto)

Od 20h na programu je duel između Nemačke i Švedske na stadionu u Sočiju.

Na "Olimpijskom stadionu" će koplja ukrstiti "Panceri" i "Vikinzi", Švedska je u boljoj situaciji jer pred ovaj duel drugog kola ima tri boda, dok su Nemci na startu Mundijala doživeli poraz od Meksika.

Pobeda je imperativ za izabranike Jogija Leva, koji je odlučio da napravi tri izmene, jednu prinudnu, u odnosu na duel >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Meksikom.

U timu je umesto povređenog Humelsa Antonio Ridiger iz Čelsija, dok su van tima i Mesut Ozil, Sami Kedira i Platenhardt. Njih trojicu menjaju Marko Rojs , Sebastijan Rudi i Jonas Hektor.

Što se tiče Šveđana, selektor Anderson zbog trovanja ne može da računa na trojicu igrača, dok je van stroja i Telin zbog povrede.

Ponutsa Jansona je u startnih 11 odmenio Viktor Lindelof iz Mančester junajteda, ostatak startne postave je ostao nepromenjen.

And so, to our final match of the day...

Here are the teams for #GERSWE! #WorldCup pic.twitter.com/ehJXyVfTcU

— FIFA World Cup 🏆 (@FIFAWorldCup) 23. јун 2018.

Naš specijal o Mundijalu možete pronaći OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.