Bruks: Bila mi je čast da budem deo ovog tima

Izvor: Beta, 07.Avg.2021, 12:40

Bruks: Bila mi je čast da budem deo ovog tima

Srpska košarkašica Jelena Bruks rekla je danas da joj je bila čast što bila deo nacionalnog tima i istakla da se nada da će buduće generacije nastaviti ono što je započela njena."Bila mi je čast i zadovoljstvo da budem deo ovog tima", rekla je Bruks posle poraza od Francuske u borbi za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju i svoje poslednje utakmice u dresu reprezentacije.Košarkašice Srbije nisu uspele da u Tokiju odbrane bronzanu medalju osvojenu na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.U meču za treće mesto bolja je bila selekcija Francuske sa 91:76, koja se tako revanširala za poraz koji joj je Srbija nanela u finalu ovogodišnjeg Evropskog prvenstva.Bruks je navela da je Francuska danas bila bolja. "Godinama smo ih mučili i uzimali im medalje, ali danas je bio njihov dan. Ponosna sam na sve saigračice i stručni štab", rekla je Bruks, prenosi Olimpijski komitet Srbije."Ponosna sam što sam iz Srbije i ženska košarkaška reprezentacija Srbije će u meni uvek imati najvećeg navijača. Nadam se da će devojke koje će nositi dres Srbije u budućnosti moći da nastave sve ono što smo mi započeli", zaključila je Bruks.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JELENA BRUKS EMOTIVNA POSLE PORAZA OD FRANCUSKE: Godinama smo ih mučili i uzimali im medalje, ali danas je bio njihov dan

Izvor: Kurir, 07.Avg.2021

Srpska košarkašica Jelena Bruks rekla je da joj je bila čast što bila deo nacionalnog tima i istakla da se nada da će buduće generacije nastaviti ono što je započela njena.

Nastavak na Kurir...

Bruks u suzama: Uvek sam bila tu, nikada to nije bio problem

Izvor: N1 televizija, 07.Avg.2021

Kapitenka Srbije Jelena Bruks odigrala je poslednju utakmicu u nacionalnom dresu. Bio je to meč za olimpijsku bronzu protiv Francuske, a tačku na važan deo svog života Jelena je stavila suzama posle poraza. Bruks je istakla da joj je ovo leto bilo najteže.

Nastavak na N1 televizija...

Sonja: Najteže će biti kada igraju, a ja ih gledam sa strane

Izvor: N1 televizija, 07.Avg.2021

Tačku na bogatu karijeru stavila je najbolja srpska košarkašica Sonja Vasić. Nakon poraza Srbije od Francuske u borbi za bronzanu olimpijsku medalju, sve oči bile su uprte u Sonju i Jelenu Bruks, koje se opraštaju od reprezentacije. Sonja je u dugom razgovoru sa novinarima istakla da je upravo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.