Bivši olimpijski prvak ne ide u Peking

Izvor: B92, 09.Dec.2021, 00:24

Bivši olimpijski prvak ne ide u Peking

Norveški skijaš Kjetil Jansrud propustiće ostatak sezone zbog povrede ligamenata, nakon pada u trci superveleslaloma u Biver Kriku.

"Sezona je gotova za mene, ali sam motivisan da uradim sve što je potrebno da se vratim", rekao je 36-godišnji skijaš, navodi se u saopštenju Saveza.

Jansrud će morati da bude operisan, a njegova pauza trebalo bi da traje izmedju šest i devet meseci, pa će tako propustiti Zimske olimpijske igre u Pekingu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U dosadašnjoj karijeri specijalista za brze discipline je osvojio olimpijsko zlato 2014. godine u super-džiju, dok je 2019. godine osvojio zlato na Svetskom prvenstvu u spustu.

Zimske olimpijske igre u Peking na programu su od 4. do 20. februara 2022. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.