Austrija osvojila ekipno zlato u ski skokovima

Izvor: Beta, 14.Feb.2022, 15:48

Austrija osvojila ekipno zlato u ski skokovima

Austrijska reprezentacija u ski skokovima osvojila je danas zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, u ekipnoj konkurenciji.Oni su u sastavu Manuel Fetner, Jan Herl, Danijel Huber i Štefan Kraft osvojili ukupno 942,7 bodova, i tako su došli do prvog zlata u ekipnom takmičenju posle Igara u Vankuveru 2010. godine.Srebro je pripalo slovenačkom timu (Lovro Kos, Cene i Peter Prevc, Timi Zajc), sa 934,4 boda, dok su do bronze došli nemački ski skakači (Konstantin Šmid, Štefan Laje, Markus Ajzenbihler i Karl Gajger).Selekcija Norveške, koja je branila olimpijsko zlato završila je takmičenje na četvrtom mestu.Ovo je bilo poslednje takmičenje u ski skokovima na Igrama u Pekingu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovenci su skakačka nacija broj 1 u Pekingu

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2022

Braća Prevc, Lovro Kos i Timi Zajc doneli sedmu medalju

Nastavak na MozzartSport.com...

ODBRANA VALIEVE IZNELA ARGUMENTE: Za sve je kriv dedin lek

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 14:11

Ruskinja se takmiči u pojedinačnoj konkurenciji posle ekipnog zlata...Velika talenat ruskog i svetskog klizanja Kamila Valijeva osvojila je na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu zlato u ekipnoj konkurenciji, a potom su se pojavile informacije da je bila pozitivna na doping u decembru...Posle mnogo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.