Australijanka Titmus u završnici bolja od Ledecki za zlato na 400 metara slobodno

Izvor: B92, 26.Jul.2021, 05:45

Australijanka Titmus u završnici bolja od Ledecki za zlato na 400 metara slobodno

Australijska plivačica Ariarne Titmus osvojila je danas zlatnu medalju u trci na 400 metara slobodnim stilom na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Titmus je pobedila rezultatom 3:56,69 minuta. Ona je u samoj završnici uspela da pretekne Amerikanku Kejti Ledecki, koja je vodila tokom većeg dela trke.

Ledecki tako nije uspela da odbrani zlato iz Rija, a današnju trku završila je sa 0,67 sekundi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaostatka za pobednicom.

Bronzanu medalju osvojila je Kineskinja Bingdjije Li sa 4,39 sekundi zaostatka za pobednicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKO SE SLAVI ZLATNA MEDALJA: Pogledajte URNEBESNU proslavu TRENERA šampionke nakon senzacije na OI: EKSTAZA je blaga reč! VIDEO

Izvor: Kurir, 26.Jul.2021

Australijska plivačica Arijarna Titmus osvojila je zlato na 400 slobodno pobedivši u finalnoj trci najtrofejniju plivačicu sveta, Amerikanku Kejti Ledecki.

Nastavak na Kurir...

Amerikanka Džejkobi osvojila zlato u trci na 100 metara prsno

Izvor: B92, 27.Jul.2021, 05:04

Američka plivačica Lidija Džejkobi osvojila je zlatnu medalju u trci na 100 metara prsnim stilom na Olimpijskim igrama u Tokiju...Džejkobi je pobedila rezultatom 1:04,95 minuta. Ona je prva plivačica sa Aljaske koja je uspela da izbori mesto u američkom olimpijskom timu...Srebrnu medalju osvojila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.