Izvor: RTS, 21.Jun.2021, 19:23

Amerika pojačava redove, Harden i Adebajo na OI

Američki košarkaši Džejms Harden i Bem Adebajo, igraće za SAD na pretstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju.
Kako prenosi novinar Atletika Šems Čaranija, zvezda Bruklina Džejms Harden nastupaće za svoju reprezentaciju na Olimpijskim igrama.

Harden je nedavno eliminsan od Milvokija, u okviru polufinala plejofa Istočne konferencije.
"Brada" je ove >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sezone u proseku beležio 24, 6 poena, 11 asistencija i 8,5 skokova.
U pomenutoj seriji protiv Milvokija su ga u velikoj meri mučile povrede, ali je igrao uprkos tome što nije bio 100 odsto spreman.
Kako je prvi preneo Adrijan Vojnarovski, a potom i ostali mediji u Americi, još jedan košarkaš pristao je na poziv da igra za reprezentaciju, a to je Bem Adebajo.

Centar Majamija koji ima 23 godine, ove sezone je u proseku beležio oko 18,7 poena, 9 skokova i 5,4 asistencija po utakmici.
"Vrelina" je za razliku od prošle sezone, kada je igrala finale NBA lige, ove ispala već u prvoj rundi plej-of faze. 
SAD će tako na Igrama imati izuzetno talentovan sastav i sa razlogom sloviti za glavnog favorita za zlato.
Veliki broj vanserisjkih košarkaša izrazilo je želju da ovog leta nastupa za tim SAD u Tokiju, među kojima su Kevin Durent, Bredli Bil, Devin Buker, Demijan Lilard, Džejson Tejtum i Drejmond Grin.
Pogledaj vesti o: Japan,   NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Amerikanci sklapaju kockice za zlato – Lav i Midlton idu za Tokio, Pol odbio poziv

Izvor: RTS, 22.Jun.2021, 18:32

Američki košarkaši Kris Midlton i Kevin Lav igraće za selekciju SAD na Olimpijskim igrama u Tokiju, saopštili su I-Es-Pi-En i Atletik, dok je Kris Pol odbio poziv. . Reprezentacija SAD će u Tokiju imati supertalentovanu ekipu, koja će sa razlogom važiti za prvog favorita...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.