Za Kup Kralja na Visente Kalderonu

Izvor: RTS, 06.Mar.2012, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Kup Kralja na Visente Kalderonu

Finalna utakmica Kupa Kralja, Barselona - Atletik Bilbao odigraće se 25. maja na stadionu Visente Kalderon u Madridu. Barsa će pokušati da dođe do svog 26.trofeja, a Bilbao do 24.

Fudbalska federacija Španije saopštila je danas da će se finalna utakmica Kupa Kralja, Barselona - Atletik Bilbao odigrati na stadionu Visente Kalderon u Madridu.

Stadion Atletika izabran je jer Real nije hteo ni da čuje za opciju da se finale igra na njegovom stadionu Santjago Bernabeu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
U konkurenciji za domaćina finalnog meča bio je i Olimpijski stadion u Sevilji, ali pošto finalisti nisu mogli da se dogovore, a Barselona nije došla na današnji sastanak, odluku je doneo španski Savez.

Finalna utakmica Kupa Kralja biće odigrana 25. maja, a u poslednjem međusobnom duelu za trofej, Barselona je 2009. godine savladala Atletik Bilbao sa 4:1. Barselona će pokušati da dođe do svog 26, a Bilbao do 24. trofeja u najmasovnijem takmičenju.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.