Stjepanovića stigao umor

Izvor: RTS, 06.Mar.2012, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stjepanovića stigao umor

Mladi srpski plivač Velimir Stjepanović nije uspeo da se plasira u finale trke na 100 metara slobodno na Otvorenom šampionatu Velike Britanije, pošto je u kvalifikacijama ostvario vreme od 51,69 sekundi, što mu je bilo dovoljno samo za 26. mesto među gostujućim plivačima, a 49. ukupno.

Stjepanovića je stigao umor nakon što je u prethodna tri dana osvojio dve zlatne medalje (200 slobodno i 200 leptir) i jednu srebrnu (400 slobodno), a ujedno ostvario i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << olimpijsku normu na 200 leptir sa najboljim vremenom na svetu ove godine 1:56,18.

"Sinoć dugo nisam mogao da zaspim od uzbuđenja, ostvario sam svoj san, učestvovaću na Olimpijskim igrama ovog leta i to baš ovde u Londonu. Stigao me je mali umor i to se pokazalo u ovoj trci, sada imam dan i po odmora, dovoljno vremena da se oporavim, stisnem zube i nastavim dalje", rekao je Stjepanović.

Danas u London stiže najbolji srpski plivač Milorad Čavić, koji će se pridružiti srpskom timu na večernjem treningu.

Sutra je na programu trka na 200 metara prsno, kada u bazen skače najbolja srpska plivačica Nađa Higl, u četvrtak nastupaju Milorad Čavić i Velimir Stjepanović u disciplini 100 metara leptir, dok će u petak na 1. 500 metara slobodno nastupiti Stefan Šorak.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.