Putin i Sigal uživali gledajući tuču

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Sigal uživali gledajući tuču

Prvi šampionat Rusije u mešovitim borilačkim veštinama okupio je najbolje takmičare iz najveće zemlje na svetu, ali i goste iz nekoliko okolnih zemalja. Među počasnim gostima na takmičenju u Sočiju, gde će se 2014. održati Zimske olimpijske igre, bio je Stiven Sigal (60), čuveni holivudski glumac u akcionim filmovima.

"Sve vrste borbi u našoj nedavnoj istoriji potiču od samba", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ranije Putin.

Putin ima crni pojas u džudou i često se pojavljuje na sportskim manifestacijama. U prošlosti je trenirao sa šampionima Rusije u džudou, a na OI u Londonu je prisustvovao njihovim mečevima.

 

Ruski predsednik je pre dve godine takođe u Sočiju ugostio Žan-Klod van Dama, još jednog majstora boilačkih veština. Zanimljivo je da je Van Dam bio i promoter meča američkih i ruskih boraca koji je održan 2007. u Sankt Peterburgu.

 

U Rusiji su borbe ultimat fajta, gde je zabranjeno samo ujedanje i zabadanje prstiju u oči, sve popularnije poslednjih godina.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.