Putin: Odmazda neminovna, teroriste ćemo tražiti svuda

Izvor: Prva.rs, 17.Nov.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Odmazda neminovna, teroriste ćemo tražiti svuda

"Tragaćemo za njima ma gde se sakrili. Naći ćemo ih u bilo kom delu sveta i kazniti", rekao je Putin, nazvavši obaranje ruskog aviona iznad Egipta "jednim od nakrvavijih zločina".
Šef ruske Federalne službe bezbednosti Aleksandar Bortnjikov obavestio je ruskog predsednika da je ruski putnički avion oboren iznad Sinajskog poluostrva  bombom  i to snage jednog kilograma TNT.
"Bez sumnje možemo da kažemo da je to bio teroristički napad", rekao je Bortnjikov.
Putin je >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << podsetio da to nije prvi put da se Rusija suočava sa varvarskim terorističkim napadima, preneo je AFP.
"Ubistvo naših ljudi iznad Sinaja spada u nakrvavije zločine uzimajući u obzir broj žrtava", rekao je Putin, dodajući da to nikad neće biti zaboravljeno, kao i da neće sprečiti Rusiju da traga i kazni počinioce.
U avionu je bilo 224 putnika i članova posade i svi su poginuli, a odgovornost je preuzela Islamska država.
Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Oboren ruski avion

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.