NE PROPUSTITE MAGIČAN DAN 4.4 - Sutra, 4.APRILA kažu da se ISPUNJAVAJU ŽELJE: Evo o čemu se radi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2022, 16:58

NE PROPUSTITE MAGIČAN DAN 4.4 - Sutra, 4.APRILA kažu da se ISPUNJAVAJU ŽELJE: Evo o čemu se radi

Ponavljanje brojeva u numerologiji se naziva "brojevi ogledala", a kada imamo jedna ovako moćan datum, postoje određeni numerološki uvidi i smernice koje mogu pomoći da ostvarimo želje.

Magičan dan nas očekuje 4. aprila. Osim što je počeo najlepši prolećni mesec kada su romantične i pozitivne vibracije u vazduhu, 4. aprila nas očekuje dodatni energetski podsticaj - čarolija dve četvorke, odnosno niza 4-4.

Dvostruka doza energije broja 4 daje nam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šansu da izgradimo temelje svojih snova, da se povežemo sa svojim znanjem i iskustvom piše Sensa.

Sve što danas naučite ili započnete, može vam doneti korist. Dan 4-4 je dobar za razmišljanje o svojoj životnoj svrsi - vreme je da se uskladimo sa njom i napravimo važne korake ka njenom ostvarenju. Ovaj niz takođe simbolizuje stabilnost, uzemljenje, sigurnost.

Postoje 4 godišnja doba, letiri elementa (vatra, voda, nebo i zemlja) i četiri strane sveta - sve ovo je upakovano u lepo kvadratno pakovanje koje nagoveštava spiritualnumoć broja 4. Zato je ovaj dan idealan da ostvarite svoje ciljeve, nudi vam se velika podrška da želje pretvorite u stvarnost, ali samo ako vi to hoćete i ako se malo više potrudite.

Vreme je da napredujete na svom životnom putu, ali neke stvari na dan 4-4 morate izbeći: impulsivnost, rasprave, uveravanje da smo u pravu, nepromišljene izjave...

Najbolje ćete iskoristiti energiju dana 4-4 ako boravite u prirodi, vizualizujete, mašatte o svojim željama i najvažnije - napravite detaljan plan za ostvarenje svog cilja. Aktivirajte se i danas već napravite jedan korak i uskoro san može postati java.
Pogledaj vesti o: Numerologija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.