Zukorlićevi kadrovi postavljeni za državne sekretare

Izvor: Radio 021, 17.Jul.2017, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlićevi kadrovi postavljeni za državne sekretare

Članovi Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS) Edin Zećirović i Zaim Redžepović na poslednjoj sednici Vlade Srbije postavljeni su za državne sekretare.

Zećirović je postavljen za državnog sekretara u Ministarstvu građevinarstva na čijem čelu je Zorana Mihajlović, dok će Redžepović biti u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kojim rukovodi Zoran Đorđević, objavljeno je u Službenom glasniku. Obojica su na tim mestima bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i u Vladi Aleksandra Vučića.

Iako se nije znalo da li će BDZS biti deo vlasti jer njegovi predstavnici u Skupštini Srbije - Muamer Zukorlić i Jahja Fehratović, nisu prisustvovali glasanju za izbor nove Vlade Srbije, ovim postavljenjima je ta nedoumica otklonjena.

Pored Zećirovića i Redžepovića, na poslednjoj sednici Vlade Srbije za državnog sekretara postavljen je i Meho Mahmutović iz Sandžačke demokratske partije Rasima Ljajića, a on će tu funkciju obavljati u Ministarstvu zdravlja.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.