Zorannah se blamira, prodaje prljave i izgužvane stvari za 1.000 dinara (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 25.Jun.2022, 09:35

Zorannah se blamira, prodaje prljave i izgužvane stvari za 1.000 dinara (FOTO)

Influenserka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah počela je ponovo da prodaje svoje iznošene stvari po simboličnim cenama.
Tako je na jednom prljavom i izgužvanom duksu stavila cenu od 1.000 dinara pokušavajući da ga proda.
Međutim, korisnici na društvenim mrežama su odmah primetili da nešto nije kako treba.
„Da li se duks opere i ispegla pre slanja ili se ovako prljav šalje? Ovo je skandal“, glasio je komentar na društvenim mrežama, dok su se ostali ljudi složili >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da se Zorannah javno blamira.
PrtSc/Instagram Inače, mnoge je začudilo zbog čega influenserka prodaje prljave i iznošene stvari po simboličnim cenama, kada je tvrdila da dobro zarađuje od svog posla.
– Ja živim fenomenalan život, hvala Bogu. I daj Bože da svi nemaju para kao ja. Trenutno jako puno radim, radila sam celo leto, imam konstantne kolaboracije sa brendovima, Jutjub me plaća, ja ne volim da imam ceo Instagram profil plaćenih saradnji, to mi je bezveze, ali naravno da neke stvari ne želim da odbijem, ovo je moj posao i ja od njega zarađujem – rekla je Zorannah o svojoj zaradi prošle godine o svojoj zaradi.
Izvor: Kurir
Zorannah izbačena iz tržnog centra kada se njen pas olakšao u radnji

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.