Žena vređala, pa udarila doktorku u niškoj bolnici, podneta krivična prijava

Izvor: Radio 021, 04.Okt.2018, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena vređala, pa udarila doktorku u niškoj bolnici, podneta krivična prijava

Supruga pacijenta koji se leči u niškoj ambulanti "Duško Radović" u samom centru Niša, kako kažu u Sindikatu lekara i farmaceuta Srbije pri niškom Domu zdravlja, vređala je, a potom i fizički nasrnula na lekarku iz ove zdravstvene ustanove.

U policiji potvrđuju za Južne vesti da se inicident dogodio i kažu da je protiv napadača podneta krivična prijava.

Tridesetogodišnja žena iz Niša, 1. oktobra je, navode u Sindikatu, ušla u klinč sa izabranom lekarkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svog supruga.

"Supruga pacijenta koja se leči u pomenutoj ambulanti je bez razloga i ničim izazvana prvo verbalno, a zatim fizički nasrnula na našu doktorku. Uvredljive reči, kao i pominjanje članova porodice koje je izgovorila, a zatim i fizički nasrnula, dovelo je do lakše povrede glave naše doktorke", navode u Sindikatu lekara i farmaceuta.

U Sindikatu mole Nišlije da budu strpljiviji i kulturniji prema medicinskom osoblju. Policija je, kažu u Policijskoj upravi Niš, odmah reagovala i obavestila Osnovno javno tužilašto o incidentu.

Dodaju da je zbog sumnje za nasilničko ponašanje protiv napadača podneta krivična prijava.

Autor: Južne vesti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.