Izvor: Radio 021, 04.Avg.2020, 09:22

Žena teško povređena na Grbavici, lančani sudar kod "Daltonke"

Tridesetjednogodišnja žena zadobila je povrede opasne po život nakon što ju je, sinoć oko 22 časa, udario automobil u Ulici Danila Kiša na Grbavici.

Kako je rečeno za 021.rs u Hitnoj pomoći, nezgoda se dogodila u Danila Kiša ispred broja 36.

"Žensku osobu oborio je automobil i ona je zadobila politraumatske povrede, teške, opasne po život. U svesnom stanju je prevezena u Urgentni centar na hirurgiju, radi dalje dijagnostike", poručuje dr Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Krulj iz Hitne pomoći.

Tokom jučerašnjeg dana dogodile su se još četiri saobraćajne nezgode, u kojima je povređeno šest osoba.

Nešto posle 11 časova na autoputu Subotica - Novi Sad, posle naplatne rampe ka Novom Sadu, povređene su dve žene u sudaru dva automobila. 

Oko 13 časova na parkingu Tržnog centra "Big" došlo je do sudara dva vozila i tom prilikom je povređena tridesetčetvorogodišnja žena i tridesetpetogodišnji muškarac.

Na Bulevaru oslobođenja, kod Daltonke, u 15:30 časova došlo je do lančanog sudara četiri vozila, a povređen jedan četrdesettrogodišnji muškarac.

U popodnevnim satima na kružnom toku koji povezuje Bulevar patrijarha Pavla i Bulevar Evrope, sudarili su se automobil i skuter. Povređen je dvadesetsedmogodišnji vozač skutera.

Svi povređeni su zadobili lakše povrede i nakon inicijalnog zbrinjavanja su prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.