Žena osumnjičena za ubistvo muža u Gospođincima

Izvor: Radio 021, 16.Okt.2018, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena osumnjičena za ubistvo muža u Gospođincima

Zbog sumnje da je usmrtila svog nevenčanog supruga, 48-ogodišnjeg B.Đ, novosadska policija je, u saradnji s kolegama iz Žablja, uhapsila 38-ogodišnju J.I.

Ubistvo se dogodilo u porodičnoj kući u Gospođincima u noći između nedelje i ponedeljka, prenosi Dnevnik.

Kako list nezvanično saznaje, žena je oko 6 sati ujutru pozvala policiju. Ona je tvrdila da joj je muž preminuo u snu, nakon što je sam sebe ubo nožem u grudi.

Istraga je u toku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Autor: Dnevnik

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pozvala policiju i rekla da je muž sebi ZABIO NOŽ u grudi i UMRO u snu: Istraga dala ŠOK REZULTATE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018

Tragedija se dogodila u nedelju uveče, a žena je tek sutradan pozvala policiju..Pripadnici policije iz Novog Sada i Žablja uhapsili su J. I. (38) zbog osnovаne sumnje dа je u porodičnoj kući u Gospođincimа usmrtilа svog nevenčаnog suprugа B. Đ. (48)...Kako se nezvanično saznaje, tragedija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Ubila muža, a policiji rekla da se sam ubo nožem i legao da spava

Izvor: NoviSad.com, 16.Okt.2018

Novosadska policija uhapsila je J. I. (38) sa područja Žablja, zbog sumnje da je ubila vanbračnog supruga B. Đ. (48). foto: A. K. Ona se tereti za..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.