Izvor: Luftika.rs, 07.Maj.2022, 16:15

Žena osuđena na 6 meseci – ‘na kvarno’ bušila kondome partneru

Zapadni mediji danas su objavili izrazito zanimljivu vest sa zapada Nemačke koja baca potpuno novo svetlo na emotivne odnose među ljudima, ali i na buduću sudsku praksu.
Naime, u ovoj državi jedna žena proglašena je krivom za seksualni napad nakon što je probušila rupe u kondomima svog partnera bez njegovog znanja i pristanka. Sudija je slučaj opisao kao „istorijski“, a u donošenju presude, sudija je rekao da je nesvakidašnji slučaj jedan od onih koji će ući u nemačke istorijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << knjige pravne nauke.
Ona je zbog ovog dela osuđena na šest meseci uslovne kazne jer je namerno oštetila kondom svog partnera, preneli su nemački mediji.
Presuda je doneta na regionalnom sudu u gradu Bilefeldu na zapadu Nemačke, izvestile su u sredu lokalne novine Neue Vestfalische i tiražne novine Bild.
Slučaj se odnosio na 39-godišnju ženu koja je bila u takozvanoj vezi „prijatelji sa beneficijama“, sa 42-godišnjim muškarcem koji je na kraju ispao žrtve seksualnog napada.
Njih dvoje su se upoznali na internetu početkom 2021. godine i započeli neobaveznu, seksualnu vezu.
Prema izveštajima, žena je razvila dublja osećanja prema svom partneru, ali je znala da on ne želi da bude u posvećenoj vezi, te je 39-godišnja žena tada tajno probušila rupe u paketu kondoma koje je njen partner držao u svom noćnom ormariću.
Nadala se da će zatrudneti, ali njeni napori su navodno bili neuspešni.
Ovaj slučaj može biti dobra lekcija muškarcima, ali i ženama jer sasvim sigurno ovakav slučaj nije izolovan incident, iako je prvi koji je dobio sudski epilog i okarakterisan je kao seksualni napad.
Izvor: tribuneindia.com
Ministarstvo zdravlja zbog nabavke kondoma plaća odštetu Sinofarmu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.