Izvor: Radio 021, 29.Nov.2020, 20:24

Zbog velikih količina, baštenski otpad će u Novom Sadu biti odnošen i u decembru

Iako je poslednji termin u jesenjoj akciji odnošenja baštenskog otpada 30. novembar, ekipe "Čistoće" će nastaviti sa ovim poslom i tokom decembra, budući da su količine baštenskog otpada daleko veće od predviđenih.

"Maksimalna količina biootpada predviđena programom rada naše službe je metar kubni po korisniku, ali u proteklom periodu na terenu je ta količina premašena i to je uzrokovalo kašnjenje od oko nedelju dana u odnosu na program. Primera radi, u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je iz svega sedam ulica u Kaću odneto više od 20 tona baštenskog otpada", navode u "Čistoći".

Ovo javno-komunalno preduzeće moli građane za razumevanje, pre svega stanovnika naselja sa individualnim tipom stanovanja, budući da su okolnosti dovele do ovog usporavanja akcije.

"Sav baštenski otpad će biti odnet kako je predviđeno, prema prethodno najavljenom programu", zaključuju u "Čistoći".

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.