Izvor: Radio 021, 21.Nov.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalili kamion i još dva objekta u Temerinu, pokušali da ukradu vozilo i oštetili više automobila

Novosadska policija uhapsila je D. K. (27) i M. K. (22) iz Temerina zbog izazivanja opšte opasnosti, nasilničkog ponašanja, krađe vozila i četiri pokušaja teških krađa.

Sumnja se da su njih dvojica, u noći 18. novembra, u Temerinu zapalili kamion ispred kuće na koju se preneo požar pa je delimično izgorela, dok je još jedan objekat u susedstvu oštećen. Obojica su zatim pokušali da ukradu jedno vozilo, a više automobila oštetili, lomeći stakla i retrovizore na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << njima.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti dovedeni na saslušanje.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapalili kamion, uništavali automobile

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. K. (1991) i M. K. (1996) iz Temerina, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nasilničko ponašanje. Oni se terete i za pokušaj neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila i četiri...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.