Izvor: Luftika.rs, 24.Nov.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sve koji piju gorku kafu imamo jednu zabrinjavajuću informaciju

Univerzitet u Insbruku sproveo je opsežno istraživanje, a koje se tiče psihološkog profila ličnosti osoba koje vole gorke ukuse.
Naime, rezultati istraživanja su pokazali da oni koje vole gorak ukus najčešće imaju skolonosti ka psihopatskom ponašanju.
Najveća korelacija postoji između gorke hrane i “svakodnevnog sadizma”, koji su istraživači opisali kao osećaj zadovoljstva kada drugima nanesemo malu količinu bola.
Istraživanje je sprovedeno na više od 1.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << odraslih osoba od kojih se zahtevao da kažu koje ukuse vole. Ispitanici su podvrgnuti i testovima ličnosti da bi se ispitalo koje antisocijalne karakterinosti poseduju, kao što su sadizam, narcisoidnost i psihopatija.
Ipak, nije samo gorka crna kafa u pitanju, već i rotkvica, celer ili tonik. Ljudi koji uopšte vole ovakve ukuse, imaju izražene psihopatske karakteristike.
Na koju muziku se psihopate najviše „lože“

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.