Izvor: Luftika.rs, 01.Okt.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za seks s trudnicom perverznjaci plaćaju duplo

Jedna devojka je pravo od mušterije otišla u bolnicu da se porodi, a neke od “prijateljica noći“ namerno zatrudne kako bi od klijenata izvukle više para.
Prostitucija, kao najstariji zanat na svetu, ne predstavlja novinu u Crnoj Gori. “Prijateljice noći“ od vajkada su u prozore stavljale crvene fenjere i za novac prodavale svoja tela. Međutim, ono što, malo je reći, deluje šokantno jeste podatak da su u Podgorici, među damama sumnjivog morala, najtraženije trudnice.
Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << saznanje potvrdila nam je jedna od devojaka koja se predstavila samo kao Mira. Zgodna devojka, lepog lica i finih manira, Mira izgleda kao da je od one fele koju bi momak rado poveo kući i upoznao je s roditeljima, piše crnogorski novinar Mladen Đurović za portal Luftika.
– Odrasla sam u jednom selu u patrijarhalnoj porodici, a u prostituciju sam ušla pre nekoliko godina, tačnije kada sam upisala fakultet u Podgorici. Ovim poslom sam počela da se bavim svojom voljom i nikad se nisam pokajala. Novac koji zarađujem daleko je veći od onoga koji bih dobila za rad u nekom kafiću ili trafici. Radim isključivo sa stalnim mušterijama, ljudima koji imaju poprilično novca i kojima je neophodna diskrecija, tako da ni moji roditelji, ni moj momak nikad nisu saznali čime se bavim, priča Mira.
Međutim, stvari su se promenile kad je Mira je ostala u drugom stanju.
– Pre četiri meseca ostala sam trudna sa svojim dečkom. Pomislila sam da ću morati da prestanem s poslom sve do porođaja, ali, pošto nemam drugih izvora prihoda, odlučila sam da nastavim s poslom sve dok mi stomak ne bude bio primetan, kaže Mira.
Ono što je iznenadilo našu sagovornicu, sada već primetnog stomaka, je ponuda koju je dobila od jednog, kako je sama rekla, imućnog biznismena.
– U pitanju je čovek koji mi je redovna mušterija, nazvaću ga Stefan. On je oženjen, nema d/jece, i dosta vremena provodi van zemlje. Nismo se videli dva meseca, jer je bio na nekom službenom putu, a kad se vratio, nazvao me je telefonom. Videli smo se, a pred odlazak sam mu rekla da sam trudna i da prestajem da radim.
Zapanjilo me je kada mi je, uz širok osmeh, ponudio dvaput veću sumu od uobičajene tarife. Naravno da sam pristala, ali sam postavila uslov da vodi računa kako mi ne bi stradala beba, priča Mira.
Tokom dva meseca “trudničkih“ seansi sa, dotad jedinim klijentom, Mira je doživela novi šok.
– Stomak mi je već bio izražen, ali je Stefan bio veoma pažljiv, tako da nisam imala nikakvih problema. Taman sam se spremala da krenem kada mi je Stefan rekao da treba da porazgovaramo. Pitao me je da li bih pristala da primim još nekoliko klijenata, njegovih prijatelja i poslovnih partnera, koji su takođe zainteresovani za polni odnos s trudnicom i spremni da plate koliko god zatražim.
Ponuda je bila iznenađenje za našu sagovornicu, a Stefanov odgovor na pitanje “otkud takvo interesovanje“ bio je još frapantniji.
– Stefan mi je objasnio da su i supruge njegovih zainteresovanih kolega trudne već nekoliko meseci i da oni zato žele da „nauče” kako se vodi ljubav sa trudnicom. Iako sam bila šokirana, prihvatila sam da me Stefan upozna sa svojim prijateljima.
Sastanak s novim klijentima organizovan je nekoliko dana kasnije u jednom poznatom podgoričkom kafiću.
– Razgovor s trojicom Stefanovih prijatelja bio je veoma prijatan. Dogovorili smo se da cena bude 500 eura po satu i organizovali termine i mesto gde ćemo se sastajati. Sada se s njima viđam triput nedeljno, a plan je da tako ostane sve do devetog meseca trudnoće.
Mira kaže da sada zarađuje nekoliko puta više novca nego pre trudnoće i da je „rasprodata” sve do porođaja.
– Kada sam o svemu razgovarala s nekim svojim koleginicama, rekle su mi da odavno znaju da su trudnice „tražena roba” za koju su mušterije spremne dobro da plate. Čak sam čula da je jedna devojka pravo od mušterije otišla u bolnicu da se porodi. Navodno je ta ista devojka malo kasnije namerno ponovo ostala u drugom stanju kako bi zaradila što više novca i otvorila svoj butik kako bi izdržavala decu, ispričala je Mira svoja iskustva, sasvim smireno, kao da govori o vremenskim prilikama.
A nakon njene priče, ostaje samo da se pitamo ko su ti biznismeni-perverznjaci iz naše okoline koji u društvu izigravaju moraliste i porodične ljude, a iza kulisa se predaju najmonstruoznijim bahanalijama kako bi zadovoljili animalne porive?!
Možda će se neki od njih i prepoznati u ovoj priči, ali savest im zasigurno neće proraditi… Iz jednog jedinog razloga – nemaju je!
Ispovest novosadske prostitutke: Perverznjaci i krimosi su kod mene kao male mace

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.