Izvor: Radio 021, 05.Apr.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wu-Tang Clan dolazi na Sea Star, karte trenutno na popustu

Hip-hop bend Wu-Tang Clan potvrdio je dolazak na Sea Star festival, u okviru velike svetske turneje.

Nakon nastupa u Berlinu, Londonu, Parizu i drugim evropskim metropolama, Wu-Tang Clan stižu u Umag, a njihov nastup na Addiko Tesla bini Sea Stara biće ekskluzivan za celu centralnu, južnu i istočnu Evropu.

U Istri se očekuje desetine hiljada fanova iz celog regiona i brojnih zemalja koje nije obuhvatila njihova ovogodišnja "Gods of Rap" turneja, u okviru koje obeležavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 25 godina od izlaska možda i najuticajnijeg rap albuma - "Enter the Wu-Tang (36 Chambers)".



Pregovori oko nastupa u Umagu trajali su čak sedam meseci, a glavni razlog je insistiranje organizatora Sea Stara da cena ulaznica bude maksimalno prilagođena domaćoj i regionalnog publici i ostane višestruko manja u odnosu na ostatak njihove turneje. Cena ulaznice za Sea Star sa 50 odsto popusta trenutno iznosi 3.700 dinara za oba dana festivala, a zbog ogromnog interesovanja iz svih krajeva Evrope, ova cena biće aktuelna najkasnije do 15. aprila.

Wu-Tang Clan se pridružuje postavi već potvrđenih izvođača za Sea Star koju čine vodeći tehno artisti današnjice Sven Väth i Nina Kraviz, britanska hip-hop diva IAMDDB, dobitnik Ibica Awards nagrade za najboljeg tehno DJ-a Ilario Alicante, autor najprodavanije techno trake na Beatportu, Enrico Sangiuliano i brojni drugi.

Dosad potvrđena imena čine bogovi elektronike Sven Vath, Nina Kraviz, Ilario Alicante, Enrico Sangiuliano, Petar Dundov, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique, kao i vrsna hip hop postava u saradnji s Dritom, regionalnim klupskim trap i hip hop festivalom, koju čine nova neo soul i R&B diva IAMDDB, Vojko V, Krankšvester, FOX, High5, Buntai, Smoke Mardeljano i Hazze.

Sea Star festival održaće se 24. i 25. maja u egzotičnoj laguni Stella Maris u Umagu, uz žurku otvaranja 23. te oproštajnu žurku 26. maja. Festivalske ulaznice po promotivnoj ceni od samo 3.700 dinara biće u prodaji još samo do 15. aprila, ili ranije, do isteka zaliha, nakon čega će cena kompleta ulaznica biti viša.

Posetioci Sea Stara mogu da rezervišu noćenja u premium kampu, te u apartmanima, bungalovima, hotelima, mobilnim kućama, kao i u luksuznim vilama na samoj obali mora i to po cenama već od sedam evra po noćenju za kamp i 10 evra dnevno za apartmane. Više detalja o turističkim paketima i smeštajnim jedinicima dostupno je na zvaničnom sajtu Sea Star festivala.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.