Izvor: Radio 021, 08.Jul.2020, 16:17

Vučić: Verovatno neće biti policijskog časa, ali sam ja protiv

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će Krizni štab sutra doneti mere za vikend, koje će biti pooštrene, ali verovatno neće biti policijskog časa, naglasivši da se on tome protivi.

Vučić je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da se bez vanrednog stanja ne može uvoditi zabrana kretanja, napominjući da će premijer Ana Brnabić i ministar zdrvstva Zlatibor Lončar sa Kriznim štabom donese odluke.

"Mene bi bilo sramota da odstupim od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svojih reči zbog huligana i batinaša", rekao je Vučić i naglasio da poštuje odluku većine u Kriznom štabu, navodeći da lično misli da je zabrana kretanja jedini spas.

Kaže da zaražavanje nije imalo veze sa izborima, derbijima i sličnim, već sa "našom odgovornošću".

Vučić je rekao da je sinoćni skup u Beogradu bio najbrutalnije političko nasilje u poslednjih nekoliko godina, o čemu opširnije OVDE.

Autor: FoNet, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.