Izvor: Radio 021, 02.Apr.2020, 20:14

Vučić: Ana mi je rekla: "Šefe, to je notorna laž", ali ja sam rekao da ukine uredbu

Na pitanje novinarke Nova.rs o hapšenju njene koleginice Ane Lalić, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da on ne zna ništa o tom slučaju i da je to stvar tužilaštva.

Odgovoriću mediju koji je obmanuo javnost kako su simpatizeri SNS naplaćivali 1.000 dinara tom istom mediju mogli ste da primetite da su me napadali zašto SNS aktivisti imaju rukavice i zašto nemaju, samo se dogovorite da li treba da imaju ili nemaju", rekao je Vučić.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je reč o uredbi vlade o centralizovanju informacija Vučić je rekao da je on zamolio premijerku Anu Brnabić da tu uredbu ukine. Naveo je da je ona rekla “Šefe to je notorna laž, naš klinički centar izgleda odlično, ljudi su fantastično opremljeni".

Novinar Južnih vesti pitao je u čemu je razlika između SMS poruke u kojoj se upozorava na dramatični scenario kao u Italiji i teksta novinarke Ane Lalić o stanju u Kliničkom centru Vojvodine.

"Ovo što se tiče Kliničkog centra Vojvodine, to je bila laž. SMS poruka koja je stigla građanima od kriznog štaba, nije bila laž jer nije isključeno da nas čeka italijanski scenario", rekao je Vučić.

On je takođe rekao da ne misli da pritvor može da reši problem.

"Mislim da je mnogo važnije ljudima pokazivati rezultate rada, čak i kada postoje problemi, ukoliko se za njih borite" kazao je Vučić.

Naveo je da je zabeležio i sačuvao sve i da će o svemu tome da govori "kad sve ovo prođe" i da će "meriti reči" kada prođe vanredno stanje.

Podsetimo, novinarka portala Nova.rs privedena je sinoć nakon teksta o stanju u Kliničkom centru Vojvodine. Ona je puštena iz pritvora jutros, a nakon nekoliko sati vraćeni su joj telefoni i laptop.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vučić: Od Ane sam obavešten da je navedeno u tekstu novinarke Lalić `notorna laž`

Izvor: Beta Video, 02.Apr.2020

BEOGRAD - Govoreći o hapšenju novinarke portala nova.rs Ane Lalić zbog teksta o stanju u Kliničkom centru Vojvodine, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je kazao da je od premijerke Srbije Ane Brnabić obavešten da je to navedeno u tekstu ``notorna laž``. ``To odeljenje izgleda fantastično u...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.