Izvor: Radio 021, 30.Apr.2021, 09:28

Vozio 217 kilometra na čas na autoputu sa probnom dozvolom

Policija je na autoputu Beograd-Niš kod Jagodine, zaustavila vozača (23) koji je sa probnom dozvolom vozio automobil veće kubikaže od dozvoljene brzinom 217 kilometra na čas na delu gde je brzina ograničena na 110.

Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, na autoputu kod Velike Plane zaustavljen je državljanin Poljske (49) koji je vozio brzinom od 249,3 kilometra na čas, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << delu puta gde je ograničenje 130.

Oba vozača isključena su iz saobraćaja i protiv njih biće podnete prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje, navodi se u saopštenju MUP-a.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Jagodina

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.