Izvor: Radio 021, 28.Okt.2020, 18:22

Vošini klinci dominiraju srpskim fudbalom: Sve takmičarske selekcije u vrhu

Seniorski tim Vojvodine ove sezone igra dosta dobro i trenutno drži drugu poziciju u šampionatu. Dobre rezultate ima i svih pet mlađih takmičarskih selekcija novosadskog kluba.

U Pionirskoj ligi Vojvodine, grupi Jug, Vojvodina se nalazi na prvom mestu tabele, sa 10 pobeda u 10 odigranih mečeva. U poslednjem kolu savladali su novosadski Indeks ubedljivim rezultatom od 13:0.

Situacija je ista i u Katedskoj ligi Vojvodine, grupi Jug, gde Vošin tim ima neverovatnu gol >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << razliku. U 11 mečeva dali su čak 69 golova, što je dvostruko više od Radničkog iz Zrenjanina. Primili su crveno-beli svega četiri gola, pa, ipak, Radnički ima isti broj bodova kao Voša - 28.

Kadeti Voše su u poslednjem kolu takođe nadigrali Indeks, rezultatom 5:1, a strelci su bili Nedeljković, Aleksić, Kovačev, Velikić, Konstantinidis.

Juri prvo mesto Voša i u Kadetskoj ligi Srbije, gde je u poslednjem kolu, u Kruševcu, nadigrala Napredak sa 3:2. Voša je sa 38 bodova izjednačena sa prvoplasiranim Grafičarem, ali Beograđani imaju bolju gol razliku. U ovom šampionatu Vojvodina se nalazi ispred Partizana i Zvezde.

Drugoplasirana je Vojvodina i u Omladinskoj ligi Vojvodine, grupi Jug, sa samo bodom zaostatka u odnosu na prvoplasiranu Inđiju. U poslednju kolu su savladali Indeks sa 2:0.

Voša preti i u Omladinskoj ligi Srbiji, gde trenutno zauzima peto mesto, koliko ima i četvrtoplasirana Mladost iz Lučana. Voša može do više pozicije s obzirom na to da joj prvoplasirani Brodarac beži pet bodova, dok za Zvezdom i Partizanom zaostaje za svega četiri, odnosno tri boda. U prošlom kolu je na gostovanju nadigrala Napredak sa 2:0.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.