Izvor: Radio 021, 29.Nov.2018, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina u poslednjem minutu do novih bodova u Seha ligi

Rukometaši Vojvodine savladali su večeras Metalurg rezultatom 31:30 u devetom kolu Seha lige.

Napeto je bilo u sportskom centru na Slanoj bari. Ekipa Metalurga je bolje otvorila meč i odmah preuzela vođstvo. U jednom momentu imali su vođstvo od sedam poena razlika, pa je delovalo da Vojvodina znantno oslabljena zbog neigranja nekolicine igrača, ne može da parira timu iz Skoplja.

Ipak, do kraja prvog dela igre izabranici Borisa Rojevića uspeli su da sustignu protivnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pa se na poluvreme otišlo pri rezultatu 17:15 u korist Metalurga.

Pauza je prijala Novosađanima koji su zaigrali znatno bolje u drugom poluvremenu. Sustigli su potpuno protivnika, a u poslednjih 15 minuta igre preuzeli su vođstvo. Međutim, do samog kraja je bilo neizvesno pošto je Vojvodina konstantno pravila gol razlika, a gosti su izjednačavali rezultat.

Pobedu "crveno-belih" zapečatio je Duško Čelica pogotkom sa šest metara u poslednjem minutu meča.

U ekipi Vojvodine najviše su se istakli Miloš Grozdanić sa osam i Duško Čelica sa sedam golova, dok je u ekipi Metalurga najefikasniji bio Aleksander Spende.

Posle ove pobede Vojvodina ostaje na sedmom mestu u Seha ligi, a u narednom kolu, 4. decembra, dočekuje niški Železničar.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Rukometaši Vojvodine pobedili Metalurg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2018, 01:03

Rukometaši Vojvodine pobedili su Metalurg iz Skoplja 31:30 u 9. kolu regionalne Sehalige...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.