Izvor: Luftika.rs, 04.Feb.2022, 15:40

Voditeljka Marija Veljković progovorila o razvodu: Sa troje dece sam se iselila iz stana

Voditeljka popularnog kviza “Slagalica” Marija Veljković i njen suprug Milan Milovanović važili su za srećan par pa je njihova odluka da se razvedu iznenadila mnoge.
Poznata voditeljka je iskreno govorila o razlozima koji su doveli do toga da se njihov brak okonča.
– Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno -, rekla je Marija, i otkrila da njihovom odnosu nije presudila treća osoba.
– Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu – iskrena je voditeljka za magazin „Hello“, koja se pre šest dana sa svojom decom preselila u devojački stan.
– Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život – kaže voditeljka.
Izvor:Lepa&Srećna
Prelepa voditeljka Slagalice je u skladnom braku sa 18 godina starijim suprugom

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Voditeljka Slagalice o razvodu: Izašla sam iz stana s troje dece

Izvor: Tracara.com, 04.Feb.2022

Nakon što se razvela od supruga, Marija Veljković, voditeljka najpopularnijeg kviza u Srbiji, otkrila je da se pre izvesnog vremena vratila u devojački stan u kojem nije bila od 2009. godine. Marija je prvi put za domaće medije otkrila razlog zbog koje se razvela, ali i da se iselila iz zajedničkog...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.