Vlasnik kafića preživeo sačekušu, na njega ispaljeno šest metaka!

Izvor: Press, 20.Jul.2010, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik kafića preživeo sačekušu, na njega ispaljeno šest metaka!

Blagoje Radović (37), zvani Baja, vlasnik kafića „Kamino doro", preživeo je sačekušu u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu! Na Radovića je ispaljeno šest metaka, a pogodio ga je samo jedan, u desnu butinu! Ostali meci završili su u njegovom „BMW-u"
Napad se dogodio preksinoć oko ponoći, u blizini poznatog kupališta Štrand kada je Radović izašao iz svog kafića „Kamino doro".
- Napadač ga je čekao u obližnjem žbunju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Kada je Radović izašao iz kafića, prišao je svom automobilu i otvorio vrata, a onda je ispaljeno šest hitaca, od kojih ga je jedan pogodio. Napadač je pobegao, dok je Radović zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine. Ustanovljeno je da je Radović pogođen samo jednim hicem, a metak mu je prošao kroz butinu desne noge - kaže izvor Pressa iz novosadske policije i dodaje:
-U Policijskoj upravi u Novom Sadu juće je saslušano desetak osoba. Operativni rad je i dalje u toku, kao i utvrđivanje motiva napada. Nije isključena mogućnost da je na Radovića pucano zbog nerašćišćenih dugova
Blagoje Radović je ranije bio šef obezbeđenja biznismena i predsednika FK Vojvodina Ratka Butorovića.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.