Vladin službenik osam meseci nije došao na posao jer smatra da je povezan s bogom

Izvor: Radio 021, 26.Maj.2018, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladin službenik osam meseci nije došao na posao jer smatra da je povezan s bogom

Ljudi verovatno izmišljaju sve i svašta da bi koji dan ostali kod kuće, ali jedan vladin zaposlenik iz Indije nadmašio je apsolutno sve već znane razloge i izgovore.

Viši inženjer u indijskoj vladinoj agenciji nije se pojavio na poslu punih osam meseci jer je, kako je pojasnio u pismu poslodavcu, bio zauzet u obavljanju svoje dužnosti kao božanstva, tačnije desete inkarnacije Višnua.

Rameshchandra Fefar, inženjer u vladinoj agenciji Sardar Sarovar Punarvasvat >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << (SSPA) u indijskoj državi Gudžarat, tvrdi da je deseta inkarnacija boga Višnua, jednog od tri glavna božanstva u hinduizmu. Fefar, inače muškarac u kasnim 50-tima, tvrdio je kako je "teško radio za indijski narod kao božanstvo te da više nije mogao da troši vreme na trivijalne zadatke".

"Ja kod kuće radim zadatke i ulazim u petu dimenziju kako bih promenio globalnu svest. To ne mogu da radim dok sedim u kancelariji", napisao je Fefar u pismu koje je poslao vladinoj agenciji SSPA kao odgovor na njihov upit zašto ne dolazi na posao. Dodao je i kako se već vide njegovi napori i to u vidu nedavnih "dobrih kiša" koje su pale na indijsko tlo.

Govoreći o važnosti svog nastojanja, Fefar je agenciju pitao je li važnije da ga agencija smesti u kancelariju i da vreme prolazi ili da se zemlja spasi od suše.

Fefar, jedan od najviših inženjera u državi, u poslednjih osam meseci samo je 16 puta došao na posao. S Višnuom je, tvrdi, osetio direktnu povezanost 2010. godine i tada su se njihove duše spojile. Inače je oženjen i ima sina, a tvrdi da je sa suprugom još 2014. godine podelio svoje božansko iskustvo.

Iako niko iz njegove porodice ili poznanika ne veruje u njegovu bizarnu tvrdnju, Fefar je indijskim medijima rekao da će dokaz božanske pozadine uskoro postati očigledan, piše The Economic Times.

Vladina agencija poslala mu je formalno obaveštenje ovog meseca uz tvrdnje da je njegovo ponašanje nespojivo s činjenicom da je državni službenik, prenosi dnevnik.hr.

Autor: N1 Info

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.