Vesna Dragojević otkrila pravi razlog zbog kojeg Oliver nije želeo da peva u Srbiji

Izvor: Luftika.rs, 23.Okt.2019, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Dragojević otkrila pravi razlog zbog kojeg Oliver nije želeo da peva u Srbiji

Pevač Oliver Dragojević napustio nas je prošle godine. Oliver je do kraja svog života ostao istrajan u stavu da nakon rata na prostoru bivše Jugoslavije više neće nastupati u Srbiji.
Godinama su se njegovi fanovi nadali da će promeniti tu odluku, ali Oliver je, za razliku od nekih, ostao dosledan. Sada je njegova udovica Vesna Dragojević napokon i objasnila zašto je Oliver svih tih godina odbijao da peva u Srbiji.

– Nikad on ništa grubo nije rekao. Bio je takav da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << drži do reči. Kada je počeo rat, mama, tata i sestra došli su ovdje, bili su kod mene u Splitu. Videli smo kako gore brodovi, tu je bio i veliki brod od 10 metara moga oca, koji je počeo graditi kad sam išla u osnovnu školu. Otac je video kako taj brod gori pa je plakao i kukao. Oliver je mu je tada rekao da se ne nervira. Rekao mu je: „Ja sam tamo puno radio, bio sam milion puta, ali ako vas to teši, nikad više neću tamo pevati.“ To je jedina rečenica koju je rekao u vezi s tim. Ništa on nije imao protiv, dolazili su Srbi u Sarajevo, Tuzlu… – otkrila je 66-godišnja Vesna.
PAS KOJI JE POJEO CESARICU: Neverovatna priča o najvećem hitu Olivera Dragojevića
Izvor: Buka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.