Izvor: Radio 021, 10.Dec.2018, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki snoubord spektakl u Novom Sadu i ove zime

Avalanche Risk CITY JAM, dvodnevni događaj koji će u okviru svog programa ugostiti najbolje skijaše i bordere iz regiona i Evrope i pružiti priliku najmlađim Novosađanima da se oprobaju u zimskim sportovima počinje u petak, 21. decembra, na platou Spensa.

Tradicionalno, četvrtu godinu za redom Udruženje "Friška gora" okupiće sve zaljubljenike u ekstremne sportove na novosadskom otvorenom skijalištu.

Prvog dana, u petak 21. decembra, posetioci će uživati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u svojevrsnom takmičenju velikana zimskih sportova i njihovim vratolomijama, koji pristižu iz svih Srbije i inostranstva.

Drugi dan, subota, 22. decembar, rezervisan je za posetioce svih uzrasta, ali prvenstveno za najmlađe. U magični ski svet, kroz City Jam KIDS program uvešće ih iskusni skijaši, borderi, kao i animatori i tako upotpuniti novogodišnje praznike.

Organizator zimskog zabavno - sportskog događaja Avalanche Risk CITY JAM je Udruženje "Friška gora", uz podršku Pokrajinskih sekretarijata za sport i omladinu, privredu i turizam, Gradskih uprava za sport i omladinu i privredu, OPENS (Novi Sad evropska prestonica mladih), Spensa i drugih partnera.

Iako ravničarski, Novi Sad je uspeo da prevaziđe i ovu barijeru te će na dva dana i ove godine, postati pravi ski centar. Zavisnici od adrenalina pred sam kraj 2018. imaće priliku da osete duh ski centara i pripreme se za novu zimsku sezonu.

Prošle godine, Novi Sad u drugačijem, belom ruhu, privukao je preko 5.000 posetilaca. 

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.